Sevvl Kmelikem1 kiz 32+2 deyız valla suan senın yerinde olmayı nasıl ısterdım varya dua et bize lohusasın Sağlıkla tez zamanda doğursunlar de bebeklerin nasıl❤️❤️
Kmelikem1 Sevvl iyiler şükürler olsun canım pazar günü çıktılar hastaneden. 20 gün kuvez macerası sonunda kavuştuk. İnşallah sizin hiç kuveze Gerek kalmadan kuzularınizj alın eve gidin.
Arzu3434 Sevvl ölüyorum daha 27 haftalığım artan ağrımla gittim kız bebek aşağıda öyle duruyormuş napıcam bilmiyorum
Gorkim Sevvl evet çalışıyorum 1 martta doğum iznine çıkıcam inş hayırlısıyla evde vakit hiç geçmezdi yoksa😊
Girlsarecoming Sevvl yataklarını nasıl aldınız? Büyüyen yataklardan mı?montessori mi?yoksa büyüyen beşik ytak mı?
Ikizanneadayi34 Lütfen çok alışveriş yapmayın büyük eşyaları doğumdan sonra alın ben ikizlerimden birini doğumda kaybettim tüm eşyası kaldı acele etmeyin çok
Sevvl Ikizanneadayi34 basınız sağolsun çok üzücü bir durum sizi anlıyorum ama bunu nurda söyleyıp zaten yuregı ağzında gezen ikiz annelerini de telaşa sokmasanız ikiz yada tek her bebegın bu rıskı var doğumda yada dpguödan sonra her insanın olduğu gibi
Minalisu Ikizanneadayi34 başınız sağ olsun özel değilse kaybetme sebebiniz neydi erken doğum falan mı
Yaren5259 Canan_2 arka arkaya olandan digerleri genis rahat olmaz diye dusundum kullananlarda memnundu insallah bizde memnun kaliriz
Zeyzey055 Ezgikalkan tek gebeligim.oldu ama prematüre oldu ikizler de prematüre doguyorlar o yüzden 2 ser takım prematüre kiyafet almanızı öneririm yoksa normal bebek kıyafetleri cok cok büyük oluyorlar