Yason Kizlar nerdeyse herseyi aldim fakat süt sagma makimasini nasil alicagima bir turlu karar veremiyorum Eller serbest olanlar cok rahatmis ama turkiyede yaygin deil yorumlarinizi bekliyorum😊
gbdl2023 Yason lansinoh elektriklisini kullanıyorum memnunum 24 gündür bebeğim kuvozde gergin sağıp götürüyorum
Gamzer Yason Lansinoh elektrikli pompa öneririm. 5 yıl önce almıştım. Büyük oğlum da kullandım sonra yengem doğum yaptı o kullandı. Yengem ikinci doğumunu yaptı yine kullandı. Ben ikinci doğumumu yaptım kullandım. Hala sapasağlam tavsiye ederim🧡
beyzacmvrc Yason kiwi elektrikliyi öneriyorlar a101 in sayfasında 289 TL Hepsiburada da 330 falan gayet uygun fiyatlı ve performansının baya iyi olduğunu söyleyenler var bende alırsam ondan almayı düşünüyorum
Meray29 Ben amozondan otomatik kiwi göğüs pompası almayı düşünüyorum nasıl bilmiyorum ama fiyat olarak da hem uygun hemde güzel gözüküyor 😊
tostperisi Geçen haftalarda kiwi olanı aldım kullanmadım ama uygun olduğu için ne olabilir ki en fazla diye düşündüm. A101in kendi sitesinden 289₺ aldım Trendyol vs sitelerde daha pahalı sanırım