my-stery designermoms ben travel aldım bir heves memnun olarak da kullandım ama büyüyünce sıkıntı ve seyahatte falan baya sorun oluyor aracınız çok büyük değilse 😌
designermoms my-stery arabamızın bagajı geniş aslında ama ben dediğiniz gibi başka da bakayım çok teşekkür ederim :)
bebeklerimveben_ designermoms kuzum şampuan önemli sakın dalin uni baby falan alma doktorlar 3 yaşa kadar kesinlikle önermiyor bana mustela al demişti ve kızım 1 yaşında hala kullanıyorum bu bebeğime de nasipse kullanıcam başka sormak isteğdib bişey olursa sorabilirsin 😍
designermoms bebeklerimveben_ ben de mustela ürünleri bir de e bebeğin markasını kaydetmiştim onun da içeriği temiz yazıyordu ama bilemedim duydunuz mu onu kullanan birinden çok teşekkür ederim 😍
_yfs_ designermoms ne için bu müslin 🫣bende yeni başlayacağım alışverişe 6 aylık olduk okudum yorumları ama ben çocuğu giydiremeyeceğim herhalde 😅 çevremde de yeni bebiş alışverişide görmedim benimde ilk acemilikte sınır tanımıcam 🙃
designermoms _yfs_ müslin hava alan pamuk doğal güzel bir kumaş yazın terletmeyecek şekilde bebeklere kullanılabilir ben öyle düşündüm en rahatı o olur 😊 hatta müslin kıyafetler var onlardan bakıyorum rahat pamuklu olsun diye