Rabissss995 12 haftalık bebeğin kalp atışının durduğunu ya da yaşamının sonlandığı nasıl anlaşılır. Sonuçta hareket ettigi bir dönem değil. Kendini kanamayla mutlaka belli eder mi ? Yoksa muayaneye kadar bilmek mümkün değil mi?
Esraguvennn Rabissss995 korkutmak istemem sadece bilgi için yazıyorum bunu ama bebeği günlerce içinde ölü olanlar oluyor. Ancak ultrasonla belli olabilir. Hiç kanama yaşamayan bir sürü kadın var. Aynı şekilde düşük yapar gibi kanaması olan ama bebeği sağlıklı olan.
Rabissss995 Hayatuysal34 çok şükür öyle bi hissim yok ama öğrenmek istedim. Bulantılarım devam ediyor elhamdülillah bi sıkıntım yok ama niyeyse bi merak ettim. Rabbim yaşatmasın
OsmanEge_12 Esraguvennn 12 haftalık bebeğimin kalbi durud 10 gün önce kürtaj oldum kalbi duralı bir hafta olmuştu kontrole gitiğimde öğrendim ağrım kanamam vs hiçbirşey olmamıştı
Hayatuysal34 Rabissss995 her hamilelikte bulantı falanda olmayablyr olmasn da inşallah benm hamileliğimde aşermek bile yoktu mesela en basiti
Rabissss995 Hayatuysal34 evet evet orası öyle tabi de. İşte içindekini görmeyince herşey geliyor insanın aklına
Fatnur38 Benm 18.haftada kalbi durmuştu biomesm usg de görüldü Canm rabbim yaşatmasın çok zor güzel düşün güzel olsn sindi de tekrar hamileyim 14+4 olduk inşallah tamamına erer
Rabissss995 Fatnur38 Rabbim aynı acıyı yaşatmasın canım. Benimde bi düşügüm oldu o sebepten biraz pipirikliyim galiba. Allah korusun
Allahkahretmesin1 Rabissss995 korkutmak için demiyorum ama benim bebeğimin kalbi 9. Haftada durmuştu hiçbir belirti yaşamadım 12. Haftada normal muayeneye gittiğimde öğrenmiştim yaklaşık 1 ay kadar o şekilde durmuş içerde