Denizliden Kızlar yeni doğan 1 numara bebek bezinden kaç adet almam lazım, bebekler kilo aldığı için numara hemen büyüyormuş, hangi markalardan tavsiye edersiniz?
gizem3435 Denizliden ilk oğluma Prima 1 numara ile başlamıştım ve hep Prima kullanmıştım çok memnundum. şimdi de burda okuduğum kadarıyla Molfix aldım bir tane 1 numara. İyiki de stoklamamışım yakın çevremden çok olumlu yorumlar duymadım molfixle alakalı. O yüzden bence tercih edeceğiniz beze göre öncesinde az alın deneyince duruma göre devamını alırsınız.
Semanurk Denizliden 80 li aldım stok yapmam pişik vs olabilir elimde patlar bezler sonra. 1 haftalık bez aldım yani sonra duruma göre iyi gelirse o bez stoklarım
Fevehan Denizliden bir paket al bittikçe alırsın canım. Bebişin kilosuna göre. Sleepy ilk başlarda iyi, büyüdükçe çok sıvı tüketen bir çocuk olursa ve çok hereketli olursa molfix kullanabilirsin. Taşmalara karşı. Ben ilk çocukta böyle yaptım. Şuan ikinciye yıkanılabilir bebek bezi aldım ilk bir kaç günden sonra hazır bezden sonra ona geçiş yapacam kısmetse.