Dubletombikdoner Korku mu heyecan mi bilmiyorum. Ama gözüm arkada kalacak 1 gün boyunca 17 aylık kızım ilk rabbime sonra eşime emanet 😣 1 gün ayri kalmak beni çok zorlayacak 😌 Herkese dua ediyorum şu kul için bir duayı eksik gormeyin Allah hepinizden razı olsun 🤲🏻
Oznr001 Dubletombikdoner Allah yardımcın olsun sağ salim bebeğine kavuş sende bize dua et bende bı gün bu yazıyı yaziyabileyim mutlu mutlu
iki_canavar_annesii25 Dubletombikdoner Yaa sen hamilemiydin cnm tekrardan 😍😍😍 çok sevindim ♥️ sağ salim kucağına alırsın inş 🤲 korkma cnm hersey güzel olucak 🥰🥰 ben dogum yaptım hiç eve gelmeden 15 gün yoğun bakımda kaldım diğer oğlumu görmeden sonra çıktım 3 aylık oldu bebeğim menenjit geçirdi 3 ay yakın hastanede kaldım oğlumu görmeden ama hepsi geçti gitti 🤲🤲
DamLa_s Dubletombikdoner bende stresliyim 4 martda sezeryan olucam korku sardı🥲 siz özel de mi olucaksınız yoksa devlet mi?
Meleklerimm11 Pazartesi bende sezaryan olacağım 21 aylık oğlum var tek düşüncem bi gece ondan ayrı kalmak allahımmm ne zormuş ya :(
Dubletombikdoner DamLa_s Ben devlette olucam 😊 zeynep kamile gidiyorum suan memnunum bir skntisini gormedim hastanenin. Siz de saglicakla kucağınıza alin inşallah 😍
Hubeyb9 Allah yardımcın olsun sag salim bir şekilde alırsın kucağına inşallah. Kaç haftalık sezaryen olcaksin
Mhtpkts @Dubletombikdoner sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebişi 🤲 🌺bende Zeynep kamilr gidiyorum bize biraz bahsederseniz hastane ilgisinden sevinirim ☺️