Eldgrn Oy kızlar oy uyuyamıyorum Heycandan değil vücudum uyutmuyor bildiğiniz evdeki kalan işlerimi hallediyorum sizde durumlar ne biz birazdan cikicaz eşimi uyandircam kahvaltı sonra hastane rabbim bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Kubra-ulas Eldgrn şimdiden hayırlı olsun 🤭 23 haftalığız darısı bizlerin başına. Rabbim yardımcın olsun
defneemom Eldgrn dis agrisindan uyuyamadigim bir gece daha, dogurayim ertesi gun discinin kapisina yaticam🙄 ayy valla ben olsam bende heyecandan uyuyamazdimm hadi insallah bir avazda dogur🙊
Babyy07 Eldgrn amin inşallah allahim kimseyi bu yolda koymasın, 7bucukta benim yatisimda sezeryan sağ salim kavusalim bebeklerimize
Milosee Eldgrn ayy aynı bende senin gibi oldum 3 ocakta doğuma gittim heyecandan uyuyamiyordum korku filan herşey vardı işlerimi halletmeye kalkmıştım ben sezaryen olacağım için kahvaltı yapmamıştık eşimle sonkez foto çekiliyorduk 😂😂7.30 da hastanedeydik ayyyyy çok güzel duygular
Eldgrn Kubra-ulas darısı başına canım rabbim çok bekletmez inşallah bizimkiler gibi Nazlı olmazlar inşallah bir avazda sağlıkla sıhhatle doğsun 🥰
Eldgrn defneemom amin canım , çok geçmiş olsun valla o diş ağrısı ölüm ağrısı gibi bişey tez geçer inşallah 🥰♥️
Yesraan defneemom dış ağrısından uyuyamayan bennn aynıyız ne kadar antibiyotik icsemde etkisi geçince başıma vuruyor
Pnr60 Sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah herşey bebişinle beraber gönlünce olsun şimdiden hoşgeliyor 🥰
Eldgrn Milosee bende şimdi kaldiricsm eşimi hazırlan çık kahvaltı yap hastaneye gir Heycan şuanda da yok sinir bozukluğu hakim vucudumda birde merak ne gelecek başıma acaba tabi bu Heycan son dakika fırlayacak biliyorum huyumu 🤣🤣 rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰♥️
Babyy07 Eldgrn sinirle uyandım bende 😂 normalde eşim ccok hareketlidir ruyamda deli ediyodu beni evden bi türlü cikamiyodu hastaneye gitcez ona soyleniyodum 😂🤦 Bilinçaltimda gec kalcaz hissine girmisim
asilbabymom Canim benim simdiden allah sag salim almayi nasil etsin.. Saglikla gelsin minik insallah❤️
Tusemciiim Eldgrn Hayırlısıyla Sağlıkla kucağınıza alııın inşallah sancısız ağrısız Miisler gibi gelsin bebiş 🥰🤲🏻 Dualarım Seninle 🥰