1humeyra Bugün kızımla kavuşacağım inşallah, 8de hastanede olmamız gerekiyor. Bugün dualarınıza bizi de ekler misiniz? Sağ sağlim kavuşalım kızımla 🥹
Bebegimizolsun 1humeyra Allah hayırlı uğurlu etsin canım sağ salim kucağına al inşallah Benimde perşembe inşallah doğumum 1 günümüz kaldı birbirimize dua edelim
Eldgrn 1humeyra rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bizimde 7.30 da yatış uyku yok evdeki işlerimi hallediyorum bende az kaldı rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin 🥰🥰
Masal12345 1humeyra kaç haftalıksınız ben 35+4′üm çatı muayenesi olur mu bugün doktorum bana 2 hafta sonra gel demişti ama bir ayım oldu
1humeyra Bebegimizolsun Tabii muhakkak edeceğim ❤️ müslümanın müslümana duası kabuldür inşallah 🙏🏻 Rabbim sizde kolaylıklar nasip etsin 🤲🏻
1humeyra Eldgrn bende aynı şekilde evin içinde dönüp duruyorum saat geçsin diye ama yok geçmiyor 😅 Rabbim size de kolaylıklar versin sağlıkla sıhhatle gelsin minikler 🐣🥹🤲🏻
1humeyra Masal12345 37+6 olduk bugün 🥲 bana çatı muayenesi yapılmadı hiç bugün yatıştan sonra ameliyattan önce yapılır mı bilemem ama
Sinem029 1humeyra kilosu falan nasıl bebisinizin bende 2 Mart’ta sezeryan olucam 37 haftalıkken alicak doktor küveze girermi bebekler sizce bu arada Allah yardımcınız olsun 🙏🙏
Pnr60 Oyy çok heyecanlı inşallah herşey istediğin gibi gerçekleşir , sağlıklı güzel doğum olsun kucağına alı ver inşallah 💙
Tusemciiim 1humeyra Seninle beraber tüm doğuma girecekler kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun, İnşallah kuş gibi hafif bi şekilde ağrı hissetmeden tez zamanda kucağınıza alırsınız 🤲🏻🤍 Çok koklayın minik bebişlerinizi 🥰🤲🏻