Mumofprincesss 9ay10gun aynen aynen ,iyiki yalniz degilim bu konuda. Begendiklerini yaz bende yazayim secelim artik olurmu
9ay10gun Mumofprincesss ilk kızımın adı öykü oyuzden eşim masal koymak istiyor benim hiç bir fikrim yok :) ülkenin yarışı zaten öykü masal kardeşler 😅
kadertugrul7 Mumofprincesss Ayşe koyucaksaniz Ayşe erva yada Ayşe hüma olabilir yada Eylül Alya ecrin alyadua arya eflin lina esil eva zümra gibi isimlerde olabilir
alimerve Mumofprincesss benim kızım bir buçuk yaşında ismini Mihra koydum herkes çok beğeniyo 😍 şimdikinin cinsiyeti daha belli değil
Momdiary Kızım olaaydı bende Ayşe ismini koyardım bunun dışında ravza, yüsra, hüsna, hümeyra vardı aklımda.
Hafize30_ Aynı durumdayız eşimin babaannesinin ismi Ayşe bende Ayşe Nil Ayşe Ada Ayşe Bade Ayşe Serra Ayşe Mavi isimleri arasından kadar vericem. Ama hiç biri içime sinmiyor 😔
Mumofprincesss Hafize30_ hormonlardan galiba, bir isiim begensem istesem napar Eder koyarim Fakat bulamiyorum
Kubrarmz Bu isim bulmakta ne zormuş ya . Bizde kızımıza Elisa ismini koyacağınız. Anlamını çok beğendik
Gamzefarukk Mumofprincesss güzel bir isim bence sadece ölmüşlerin adını koymayı ben pek doğru bulmuyorum bende kızıma nasipse Sare koyucam normalde iki isim istiyordum ama iki isim konarsa ve söylenmezse günahı varmış diye duydum ondan tek isme karar verdik sağlıklı olsun inş Allah 🫶🏻 Bebişiniz
Mamyy01 Mumofprincesss kızımın ismi Aysima ben o doğana kadar hiç karar veremedim ve dedim ki o doğunca karar vereceğim ay gibi yuvarlak bembeyaz bir yüzü vardır ben aysima bıraktım bir tane kız kardeşim var oda duru da olsun deyince kıramadım aysima duru bıraktım 🌼