FatmaAselinAnnesi_60 Sydtrn34 CayGetireyimMi Allahtan Ankaradayım kızlar bakıcam oraya çok teşekkür ederim
FatmaAselinAnnesi_60 nur34_ ben değil karnımdaki hanım efendi istedi normal şeyler yokmuş gibi birde mevsimi olmayan ve pahalı şeyleri istiyor ondan sonra babasının ocağını batıracak 😂😂😬
Ahsenveannesi FatmaAselinAnnesi_60 ay bend e aserdim ama hiçbir yerde bulamadık 4 yıl önce ocakta İran karpuzu bulmuştuk ama bu yıl bulamadik
CayGetireyimMi FatmaAselinAnnesi_60 file markette var tüm büyük karpuzu 100 TL ye alıyoruz hem de guzel
Gizmih FatmaAselinAnnesi_60 ben rüyamda bile gördüm😂 trendyolda buldum ama yorumlarda çürük geldi va yazıyor
Stas FatmaAselinAnnesi_60 valla benim degil de dün gece kızımın( 3 yaşında bu arada )asermesi tuttu😁😁manavda varmış sanırım bugün alacağız ins ama tadı iyi değildir sanırım
FatmaAselinAnnesi_60 Stas aman Allah bildiği Gibi yapsın fırsatçılar yazın uyguna alıyorlar kışın çok pahalıya veriyorlar 300 tl gibi çok pahalı çok sordum ben
lilamor_ biz dikmen de bulduk iki ay önce filan kg si 25 ten gayet iyiydi bu mevsime göre. dikmen caddesi üzerindeymiş yeri.
Deletedmom_116 FatmaAselinAnnesi_60 Valla ya Daha halen İçimde kıpkırmızı 🤣sanırım dogurunca yicem rüyamda bile görür oldum🤣
Fatimetncr Yaaaa bir haftadır bende bulamıyorum karpuuuuuz sulu ve kırmızı istiyorum bende Trendyoldan da baktım ama hepsi çürük kötü gelmiş yorumlar hepsi öyleydi