mom71 bana kistten dolayı 3 ay boyunca dene eğer olmazsa tedavileri denicez dedi.
Çok üzülmüştüm bir oğlum var ama kistim büyük olduğu için tedaviye de ayıracak maddi durumumuz olmadığı için.
3 aydır her ay 5-10 tane test alırdım insan kendini o kadar dinliyoki her belirtiyi acaba hamilemiyim diye sorguluyor, bide ben ilk hamileliğimde 3 ay boyunca adet olmuştum düzenli , o yüzden gecikme vs.beklemeden test yapiyodum sürekli. en son 3.ayimda umudu kesmiştim ama bı baktım adet günüm geçmiş 4 gün test yaptım ve silik çizgi çıktı hemen eşim işten gelince acile gittik 524.6 gibi bir değerle hamileligimi öğrendim ağladım sevinçten, doktor yine kan ver dedi bnde aptallık yaptım 4 gün sonra sağlık ocağında verdim sonuç 734 çıktı ordaki doktor 2 katı artmamis ya sağlıksız yada kese boş dedi ben yine agliya agliya acile gittim ordada kan aldılar aradan 1 saat geçmişti kan değerim 1000 çıktı alttan muayene ettiler keseyide bebeğin oluştuğu yolk kesesinide gördük dünyalar benim oldu o an,şuan 19 haftamdayim sağlıklı bir şekilde ilerliyor Rabbim kavusmayida nasip eder inşallah, anne olmayı isteyen hakeden kimsenin de kucağı boş kalmasın inşallah 🥰