Gozdeparlar Hanımlar hastaneye gidiyorum. Dua eder misiniz bana ? Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsinn
Fevehan Gozdeparlar Rabbimiz yar ve yardımcın olsun, kolay bir Doğum nasip etsin sağlıkla al kucağına yavrunu canım 🤲🏻💗
butterfly35 Gozdeparlar Çok sevindim adınıza, Rabbim sağ salim evladınızla kavuştursun bir avazda kolay doğum olsun 🤲🏻 vaktinde sağlıkla kolaylıkla bizlere de nasip olsun aminn 💗
Bir_tirtilannesi Gozdeparlar ayyy hadi bakalım dualarımız seninle canım bir avazda doğur sağlıkla al bebeğini kucağına🙏🏻💕💕
Seross10 Gozdeparlar son durumunuz nedir. Size tavsiyem sancınız geldiğinde yere tuvalete oturur gibi oturun sancınız geçince kalkın bu hareket bebeğin başının baskı yapması sonucu açıklığı hızlandırıyor
Gozdeparlar Seross10 daha 2 cm açıklık. Bazen çok feci vuruyor bana göre ama sanirim Nirvana bu değil 🥺
Seross10 Gozdeparlar değil artık son zamanlar çok sık çok keskin girmeye başlıyor başta hafif hafif kasılmalar ile. Yürüme şansınız varsa yürüyün yatarken sancı çekmek daha zor oluyor. 5. Saatte kucağıma almıştım oğlumu 3 cm açıklık ile yatışım yapılmıştı
Gozdeparlar Yeknese kuzu normal doğum oldu. Aslında net sancı 8 de başladı öğlen 2de bitti amaa ben cok zorlandım kuzu
Yeknese Gozdeparlar çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlanırsınız. Benim de dün doktor kontrolünde 2-3 cm açıklık vardı. Bakalım ne olacak darısı benim başıma
Gozdeparlar Yeknese naptiniz. Meryem ana otunu sakin yabana atmayın eğer hala doğum gerçekleşmedi ise.