derya61_ Arkadaşlar c. Tesi randevum var sizce cinsiyet öğrenirmiyim net. Daha tek parça birşey almadım
beyzacmvrc derya61_ öğrenirsin artık gitmeden tatlı biseyker ye çikolata falan içeri girmeden bı 15-20 dk önce en azindan
ikbalk derya61_ herkes çikolata ye diyo ama benimki çikolata yiyince o kadar kıpır kıpır oluyor ki doktor net bir şekilde yakalayamıyor, normalde bile zor yakalıyor 😂 ben ikisini de denedim çikolatasız olanda daha emin konuştu doktor (2 gün arayla gitmiştim)
derya61_ ikbalk valla ben çikolata aşığı biriyim o yüzden bence o da alışmıştır 😆lan şekerim düşük benim
Aleynanur Ben de tam 15 haftalığım ve daha öğrenemedim yarın kontrolüm var umuyorum ki bu sefer öğrenirim hazırlık yapacağim artık ve merakta ediyorum 😍
Aleynanur derya61_ evet kesin dedi doktor necati hançerlioğulları ankara da baya bilgili ni doktora benziyor ilk defa gittim ben de
Guldvlcu Kizlar bende 14.haftaya girdim kasik agrim cok oluyor ozellikle akşamları sizlerdede oluyormu?
Merveass Guldvlcu ben de 14+4 oldum benim de çok oluyor ama dinlenince geçiyor ve ağrıya eşlik eden başka bi durum yok iki taraflı mı oluyor sizde ?
Rabia_91 12+3 de yüzde 60 kız dedi, 13+3 de yüzde 90 kız dedi, 15+3 de gidicem tekrar attık yüzde yüz olur sanırım 🤣 kıyafetleri korka korka alıyorum 🤣