EmelBG Chan Ben almıştım ürün bi sıkıntı yaşamamıştım .Magazası olan bi site o yüzden sorun olmaz 💁🏼♀️
ozgeya Chan Babymall büyük mağazaları olan bir marka,aynı e bebek gibi.o yüzden sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum,biz sürekli alışveriş yapıyoruz mağazalarından,hiçbir sorun yaşamadık.
Chan Kraft Calipso park yatağını internette en ucuz orada buldum ve şüphe oturdu içime. Neden bu kadaf ucuz diye 😄
guluzarozgenc Chan yeğenimin reflu yatagi yatak koruyucularini besigini islak mendil vs vir cok eksigini internetten babymall den aldik guvenebilirsiniz
Chan Kumral60 Karakterler çok minnoş. Hangi rengini aldın? 😄 Ben Calipso'nun bej rengini aldım. Diğerleri çok koyu geldi.
Kumral60 Chan esim erkek olur ilerde kahve tonunu al dedi ama ben gül kurusu aldim 🤗🤗 cok tatlilar oyuncaklari müziği hic katlayip kaldirasim gelmedi❤
Chan Kumral60 Ben de gelince dayanamayıp bir kurarım gibi geliyor 😄 Bej o açıdan da bana mantıklı geldi. Erkek bebeğe de gider ileride oğlum olursa 😊 Peki sen bunun içine yatak takımı olarak ne almayı düşünüyorsun? Karyoladaki gibi kenarlıklı takımlar tuhaf olmaz mı?
Kumral60 Chan kenarlikli takim dusunmuyorum canim boguoma riskine karsi deliklerinin acik olmasini istiyorum sunger yatak alcam e bebekde varmis bir bakcam ben birde yan yatirma yastigi aldim icine uzerime de battaniye fazla kalabalik olsun istemiyorum suanda.
Kumral60 Chan bu arada canim bebek arabsi ne düşünüyorsun ben birtane begendim fyatta kampanya bekliyorum ayhancocuk satiyor travel cok hafif ve sik baby home gold vip...
Chan Kumral60 Açıkçası portbebe pek mantığıma yatamadı benim. Önceliğim olabildiğince küçülmesi oldu. Mümkünse çok parçalara ayrılmadan. Arabamız var. Çok aşırı kullanacağımı düşünmüyorum ama eve de çıkarmayacağım. Bagajda saklayacağım için çok yer kaplayan bir şey de istemiyorum. Bir ara baston travel baktım. Mantık hoş olsa da içime görünüş açısından sinmediler. Sürekli fikir değiştiriyorum ve en son Kraft Mist'e takıldım 😄 Ya da Kraft Fit Travel. Daha tok görünüşleri var ve güzel bir boyuta küçülüyorlar. Ama gönül isterdi GP Qbit alayım 🙈
Kumral60 Chan kraftlarda cok guzel ama agir oldugu icin tercih etmedim ben birde bizde araaba yok canim sk sk kullanirim o yuzden hafif olsun istedim anakucaginida evde kullancam ama 3 ay once 1000 liraydi simdi 1500 cikti alirsam kaziklanma hissi olcak bekliyorum abim alcak aslinda ona dokunmaz lakin kiyamadim😁😁 dedigim araba bastonda oluyor yer kaplamiyor cnm sonrasi icin saklamakda sorun... Bildigin sadcee bebek magazasi olan bir yer varmi henuz e bebek haric inceleme sansim olmadi.
Chan Kumral60 Civil, Joker, Babymall'a bakabilirsin arabaları incelemek için. Onun dışında birde eminönünde Bebe Çeyizi Sarayı var. 😄 Havuzlu Han içinde.
Kumral60 Chan eminonune gidebilirim canim melisbebe de sepette yari yariya indirim var cogu bitmis ama bak istersen.