Berivann58 Bir yarım saattir karnımın alt kısmın kasıklarıma doğru ağrı var. Uzandım devam ediyor. Çatı ağrısı da var kemiklerim ağrıyor. İlk gebeliğim bir bilgim yok yardımcı olur musunuz?
Maviboncuk52 Berivann58 kaç haftalıksın bide duş alınca veya dinlenince geçiyor mu geçmezse düzenli bir sancı varsa doğum sancısı demektir
RuyaKuzey2534 Berivann58 Ne yaparsanız yapın geçmiyor ise gerçek sancıdır. Ama yatınca pozisyon değişince geçiyorsa yalancı sancıdır. Gerçek sancı doğurana kdr aslaaa geçmezzz 😀
Berivann58 Maviboncuk52 37+6 ara ara oluyor geçti dün geceden sonra takip ediyorum. Geceleri oluyordu dün biraz uzun sürdü
Maviboncuk52 Berivann58 benimde 5 dakikada bir yarım saat süren bi sancım oldu doğum sancısı sandım duşa girdim duştan sonra geçti hala da sancı beklemedeyim yarın kontrolüm var sancı bekliyoruz olmazsa cuma günü suni sancı deneyeceğiz
Maviboncuk52 Berivann58 sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza benim sancılar yine başladı ama düzensiz bakalım belki yarın belki cuma gelicek 🙃
Mrvvmrvv Merhaba bende kontrole gittim sancılarım olduğunu öğrendim ama doktor bekleyebiliriz dedi aynı durumda olan var mı bir sorun olur mı diye tedirginim
Maviboncuk52 Mrvvmrvv nst de düzenli sancı olarak çıksaydı doktor bekletmezdi diye düşünüyorum benimde sancım çıktı ama düzenli olmadığı için bende bekliyorum
Mrvvmrvv Maviboncuk52 sanırım düzenli değil sancıların var evet dedi baska birsey demedi düzenli olsa hissederdim diye düşünüyorum zaten bakalım artık hayırlısı
Maviboncuk52 RuyaKuzey2534 yalancı sancılarım bitmek bilmedi o zaman bel ağrısı karın sertleşmesi bıçak saplaması gibi olup duruyor sürekli ama geçiyor artık gelecekse gelsin sancı yalancılarla uğraşmak da zor 😂
nimbus2000 yaa aynı durumdayım 37+4’te. bi kaburgalarıma ağrı giriyo bi kasıklarıma😂 bi yandan da karnım taş gibi oluyo sancıyla beraber sertlik de yaşanıyor mu ki?