[silindi] Aysedag Ben de özel eryama gidiyorum DHA 10 haftaligim bilmiyorum paket varmı yda nsil hiç sormadim ama doktorumdan çok memnunum
Harunnazli Aysedag a life hastanesine gidiyorum 32 haftadan sonra oraya geçtim doğum paketi olarak 10bin tl ödedim
bengilibeng Aysedag Etlik Lokman Hekim Hatice Çelik gidiyorum. Doğum paketi almadım. Sadece doğum için 12.500 istediler. Doğum paketi de aşağı yukarı o fiyattaymış. Ben tahlilleri devlette yaptırdığım için paket almamıştım. Doğumuma 6 gün kaldı. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Çok kibar her sorunuzu bıkmadan yanıtlayan ve her zaman ulaşabileceğiniz bir Kadın. ☺️
Kkbbb Merhaba, ben memorial Kudret Erkenekli’ye gidiyorum. Aralık ayında doğum paketi aldık. 3 taksitte ödeniyor. Doğum şekline göre fiyat değişiyor normal doğum 19 binden başlıyor. Doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim.
Mineklc Güler Kliniğe gidiyorum doğum Lösantede olcak fiyatlar klinik+hastane şeklinde ben doktorumdan çok memnunum onun için gidiyorum oraya
Gozdece_06 Haftada ekim ayı gibi Koru Hastanesinden doğum paketi aldım 16500 TL’ye Özgür Kan hocaya gidiyorum.
motherisbackk Batıkent medicalparktan geçen yıl eylül ekim ayı gibi doğum paketi aldım bende 16.500 liraydı
bgmdmncnr Gittiğim doktorun muayenehanesi var 2022 ekim ayında 14.000 TL ye anlaştık doğumu TOBB’da yaptırıyor 2023 fiyatı 8000 TL olmuş hastanenin toplam 22.000 TL 😞😞