worin Kızlar yavaş yavaş alışverişi bitirirken merak ediyorum süt pompası herkes alıyor mu? Gögsümü sıkınca sarı bir su üzerne de süt geliyor, yani sütüm var gibi duruyor, gögüs ucum da çıkık.. Yani mantıken bebeğin emmemesi için bir neden yok.. Buna rağmen süt pompası almalı mıyım sizce?
ada1180 worin cnm göğüslerini sıkma hem erken doğumu tetikliyor hemde o sarı st bebiş için çok faydalı boşa gitmesin. Ben doktoruma lansinoh göğüs ucu kremi kullanabilir miyim diye sormuştum oda kullan ama kesinlikle göğüs ucunu sıkma demişti 👍🏻
Duce worin kesinlikle dogumdan sonra karar verin buna alipta kullanmayan okadar cok arkadasim varki ... Benim dogum yapacagim hastane kesinlikle istemiyor mesela..
Clover worin ben ilk aylarda sutı bol biri olarak sut pompasını cok kullandım. Bebegim surekli on sutu icip yaglı kısma gelemeden yoruluyordu. Bu yuzden cok gazlı oldu. Bende ilk basya surumu biraz sagıp oyle emziriyordum. Bir de bazen bisey olur evden uzaklasmanı gerekır, ilac icmek zorunda kalıp sutunuzu bosaltmak zorunda kalırsınız aslında bende gereklı benim pompam var cok kullanmadım ama birkac kere acil durum oldu sutumu sagmam gerekli iyiki almısım dedim. Manuelde olsa bir tane alin bulunsun bence
deletedmom6295 worin süt pompasının tek amacı süt getirmek değildir ki. insanın başına herşey gelebilir. özellikle fazla sütünüz olursa mastit problemi yaşamamak adına alıyoruz çoğumuz. ve kenara biraz da olsa süt koymak için
Bussraefe Bence buna Doğumdan sonra sütünüzün durumuna ve bebeğinizin emmesine göre alın. Bebeğiniz emerse sütünüzde bol ise boşuna almış olursunuz. Bir sıkıntı olursa ki insallah olmaz o zaman alırsınız her bebek mağazasında var zaten. Bu arada göğsünüzden gelen sıvı ile ilgili çok fazla göğüs ile oynanmaması gerektiğini biliyorum. İyi geceler 😚
Esmus Pompayı illa ki alın diyor bilir kişiler, sütü arttrmak adına yada bebek çekemediyse süt hastalık yapıyormuş, illa ki sagılmalıymış. Ben hastane çantama koydum. Tavsiye ederim, ablam dogum yaptı alana kadar süt birikti ve çok çekti.
Esmus worin elektronik olan. Aslında elle olan çok aktif değilmiş, yani uzun süreli kullanım için. Gerçegi söylemek gerekirse ablamın kullanmıştı bana verdi, markasını hatırlayamadım. Yani inş gerek kalmaz. Calısıyor mu diye denedim, epey can yakıcı
Hafizeipek Duce onu ben de duydum bazı hastaneler cantanizda getirmeyin kendinizi süt gelmicek diye şartlamayin diyomuş
CansuOztomurcuk Hafizeipek Aslında süt gelmeyecek diye değil de, ben sağdıkça sütümüz artıyormuş diye duydum. Sırf onun için aldım valla. 🙄 Göğüsler doldukça ağrı da yapıyormuş herhalde sütü bol olanlarda tabi. Sağmak gerekiyormuş. İnşallah almışken bi işe yarar da kullanırım. 😄
Eymenikoo Bende almadım herkes bebek doğduktan sonra ihtiyaç halinde alınmasından yana.. Kaç haftalıkken sütünüz geldi acaba ? Hani bahsettiğiniz sarımtırak süt 😐
1anne2bebek Lansinoh çiftli olanı çok iyi kardeşim kullanıyor bebeği meme reddi yaşıyor 6 aylık oldu ve hala anne memesini tutmuyor bu yüzden 6 aydır sağarak vermek zorunda kaldı sütünü. Lansinoh 20 dakikada iki göğsüde boşaltıyor tavsiye ederim
Rabia1511 worin canım bnce Doğumdan sonra karar ver ona ben mesela Doğum yaptım bebeğim hemn doyuyordu fazla emmiyordu Bnimde göğsüm sertleşti süt ateş yaptı hemn aldık mecbur ama bu durumda bi hafta sürüyor zaten Bebek enmeye başlıyor sağmaya gerek kalmıyor
1850 worin ben nolur nolmaz elimin altında bir tane bulunsun dıye chicconun manueli aldım yorumlarına baktım ınsanlar baya memnun. İhtiyacda duyulmayabılır. Doğumdan sonra manuel yetmezse elektrıkli olandan alırım dıye düşündüm isterseniz sizde oyle yapın. süt gelecegını düşünüyorsanız.