Gulhnm Lavinya1014 benimde cuma günü 38+5 te olacak sezeryan sizinde sanırım Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Amin..🤲♥️
Gulhnm ronii47 Amin inşallah cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤲🥰 Benimde 11 gün falan ama sezeryan olacağı için 38+5 te alacak
nurefsanakbulut ronii47 eğer ağdalıysan evet doğurana kadar hafta da bir git aldır canım ama JİLETLİYSE ASLA GİTME
1234__ nurefsanakbulut doktorum izin verdiğine göre:))hem zararı dahi kanıtlanmayan bişi neden olmasın
ilkbebek_ ronii47 hamileliğim boyunca hep ağda yaptırdım geçen hafta çatı muayenem vardı sabahına gittim ağdaya her yerimi aldırdım şuan 38.haftayım inşallah çıknaz doğum yapana kadar
nurefsanakbulut ronii47 canım doğumun bile başlayabilir deneyimli hiç bir ağdacı 5. aydan sonra jiletli kadını almaz
nurefsanakbulut ronii47 bu arada evet canın çok yanar kendini kasarsın dediğim gibi riskli bu konuda eminim yani
ronii47 nurefsanakbulut içimi korku sardı şimdi 😐 gebeliğimin başlarında gidiyordum ama son zamanlarda gitmedim jilet kullandım
nurefsanakbulut Bsldkbklm callaha canım benim bütün ağdacılar öyle der yani deneyimli olanlar bir anda o acıyla kendimizi kasarsak yada canımız çok acırsa su gelme ihtimali varmış tabi olmaya da bilir ama riske atılmanızı istemem
Derya-38 ronii47 az önce bizzat kendim yaptım sık sık yapan biriyim öyle uzun süre beklemiyorum az olmasına rağmen 2 haftada bir yapıyorum ağda hiçbir sorun olmuyor rahatlıkla yapılır