1trimester Hamilelik süreci ve bebek için aldığınız çok memnun kaldığınız ürünleri paylaşabilir misiniz 😊
Mihsu 1trimester zıbınlar yenidoğan için bel kısmı geniş altlar mükemmel oluyor her markada olmasa da , iyi ki değil de keşke almasaydımlar fazla bir de salıncak iyi ki almışım kızım onda büyüdü iyi ki anne yanı almadım
Naazli 1trimester zıbın ve ağız mendilini bol almıştım iyi ki almışım. Kızım çok kusuyordu. Emzirme yastığını iyiki almışım. Hem emzirirken hem tummy time yaparken hemde oturmaya başladığında düşer belki diye desteklemek için kullandım. Göğüs peki iyiki aldım 7 ay falan göğüslerimden sürekli süt geldi. Katlanabilir küvet seti iyiki almışım çok yer kaplamıyor. Kullanmadığım zaman dolabın arkasına koyuyorum gözükmüyor bile. Sling iyiki almışım. Bebeğim sürekli kucağımda olmak istiyordu slinge koyup evin işlerini hallediyordum hemde bebeğim uyuyordu. Şimdilik aklıma bunlar geldi.
Mihsu 1trimester yani evim yayla gibi de olsa almam salıncak aldım svava dübeli çakılı olan her odaya taşıyorum yer kaplamıyor
1fatooss benim en büyük yardımcım kanguruydu iyiki almışım dediğim ürünlerin en başında. Ağız bezleri özelliklede müslinler çok işe yarıyor kundak yaparken banyodan sonra üstünü örterken kısacası birçok şeyde işe yarıyor. Göğüs pedleri mutlaka lazım oluyor takmayınca hep üstüm ıslanıyordu.
Seyma0323 Bebeğim 3 aylık, reflü yatağı elimiz kolumuz oldu. Eğer bebek mama ile besleniyorsa termos ve biberon ısıtıcı