karansmom_ Kızlar, reglime 8 gün var çatlamadan 5 gün geçti yumurtlamadan 6 gün. Akıntım geliyor sonra sarıya dönüyor. Koku ve yanma yok
-mommm98 karansmom_ aynı durumdan muzdarip acaba var mi yok mu diye kafayı yiyorum hiç yerleşme kanaması vs bisey yaşamadım ilk oğlumda yaşadım bunda yok hamile miyim ona dair fikrim yok cesaret edip kanda veremiyorum hayal kırıklığına uğramaktan kistim var ondan dolayı gecikmisimdir diyorum çok karamsar duygulardayim istersen erken gebelik testi al dene
karansmom_ -mommm98 daha erken değil mi diye düşündüm en azından bi 10 gun olsun diye bekliyorum da..
-mommm98 karansmom_ hayallerim yiklir diye cesaret edemiyorum acikcasi bir kez yikildi çok ağladım bir daha onu yaşamaya kaldıramam korkuyorum
Duru_10 karansmom_ insallaahh 🤲🏻 tabi sonra iki defa kaybettik simdi yine deniyoruz 15 subat yumurtlama gordum bende insallah hayırlı haberi aliriz
NobleMom karansmom_ ben kızıma hamileyken de bu hamileliğimde de sarı akıntı yaşadım. Ama daha çok erken test yapmak için. Biraz daha bekleyin inşallah vardır 🙏🏻🌸
karansmom_ NobleMom yumurtlamadan hemen sonra mı başladı, gerçi geçen ayda sarı akıntım vardı regl oldum orası ayrı 😒
Duru_10 karansmom_ amin insallah bu defa cok saglikli olup guclu birsekilde tutunsunlar bize 🤲🏻 yumurtlama donemi biter bitmez akintim baslamisti bu defa onceki gibi cok degil benimde
NobleMom karansmom_ yok hayır yumurtlamadan hemen sonra değil adete üç gün kala felan başlamıştı. Eğer hamilelik harici sarı akıntı varsa doktora gidin fitil verir. Eğer bi enfeksiyon varsa gebe kalmanızı engeller. Ben fitil kullandıktan hemen sonra gebe kalan çok kişi biliyorum.
karansmom_ NobleMom enfeksiyon dan şüphelendim ama koku ve yanma hiç yok. Daha önce geçirdim çünkü biliyorum. Beklemede kalıcam bakalım
NobleMom karansmom_ olsun canım genede enfeksiyon olabilir. Bi ara bende de kokusun ağrısız kaşıntısız sarı akıntı vardı hamileliğimin dışında. Doktor fitil vermişti hemen düzelmişti. Sonra hamile olana kadar hiç olmamıştı sarı akıntı. Şimdi bekle adetin geçene kadar. Nolur nolmaz belki bebek vardır. Olmazsa git mutlaka doktora
karansmom_ -mommm98 ümitsizliğe kapılmak yok. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur .. bol dua edicez 🙏