1prensannesiiiii hemen soylim bir kova ayarlayın bende sizin gibiydim ve doktor önerisi olan şeylerdir söylediklerim
Kovaya dayanacaginiz kadar sıcak su koyun sonra o suya oturun on bolgeniz değmesin su soğuyana kadar oturun bunu ara ara tekrarlayın bol hol su için ekmek tüketmeyin baharatlı yemeyin bol bol yeşillik sebze patlıcan sapını kesin üzerinde biraz patlıcan bırakın onu guzelce haşlayın suyunu için haşlanan patlıcanı ayırın iç kismini hemoroidin olduğu yere koyun yatarken sıcak olsun sabaha kadar sizi epey rahatlaticaktir kantoron yağı zeytinyağı bunlar var ise dönüşümlü hemoroidinize sürün kulak çöpü ile makatin icinede sürün çıkan meme var ise içeri eigru itin krem olarakta procto gynevol krem ve fitili var birde anestol krem bunları kullanabilirsiniz sica suyuda oturma banyolarini ara ara tekrarlayın göreceksiniz rahatladiginizi farkedeceksijiz ben ameliyatlik seviyedeykej ameliyattan döndüm bunları yaparak kanama bende öyle böyle değildi ped kullanıyordum o derece şimdi hamileyim yine dikkat etmeye çalışıyorum ki şişme kabızlık vs yaşamım
nur34_ sizde yapabilirsiniz bunları