40 haftalık olmuştum tahmini beklenen doğum tarihinde normal doğum yaptırmaya karar verdiler.acilmam 2 cm di, Sabah 9.30 da eşini ara çantanı getirsin dediler üstümde küpe yüzük telefonumu alıp kitlediler.
Suni sancı verilmeye başlandı , covid var ama 4 kişi aynı odadayiz sancı çekiyoruz çarşaflar pis, neyse sancı cektimce bağırıyorum ilk dogumum bu arada, ebesi geliyor ayrı azatlrliyor doktoru sanki ben bir hayvanmisim gibi şunu susturun diyo yaparken banami sordun diyo, yapmasaydi banami doguruyosun diyo.
Sonra stajyer bı kız geldi elimi tuttu destek vermek istedi onuda geldi azarladı napiyorsun sen hastayla temas kurulmaz yasak filan dedi.
Neyse akşam 17.45 e kadar hakaretleri devam etti.
Doğum için artık bir başka odaya aldılar yine hakaretlerle doğurdum çok şükür sağlıklı bir şekilde dikiş atarken bacağımı itmeler filan.
Sonra servise çıkarttılar 8-10 hasta var ,-8-10 hastadan sadece 1 sine ayrimcilik yapılmış muhtemelen tanıdığı vardı annesi yanındaydı.
Ve benim yatağım bozuktu, tamamen düz şekildeydi bebeğimi getirdiler al giydir diye , ortada 1 tane bile doğru dürüst hemşire yok, dogrulamiyorumda en son birisine bağırdım 2 tane yastık getirinde çocuğumu giydiriyim diye, o yastık 40 dakika sonra geldi ve benim çocuğum 40 dakika boyunca çıplaktı , hiçbiri gelip yardım bile eetmedi sonra geldiğinde söylendim
Bak herkes nasıl giydiriyo diyo bana
O hastanenin hem doktoru hem hemşiresi hepsi vicdansız köpek yolu düşen gitmesin…