Nezaket777 Ayshaaa_q adet geçikmesinin 5ıncı gününde net sonuç alabiliyorsunuz Ama benim ılk gebelıgımın geçıkmenın ılk gününde net çıkmıştı Ikıncısı bir kaç gün önceden açık pembe olarak çıktı
Naazli Ayshaaa_q yumurtlamayı bilmiyorum ama regle 3 gün varken normal kaset testle hamile olduğumu öğrenmiştim
Hshdjdhdj Tbsra95 arkadaşlar bana yardım edin bugün 5 gün gecikme cumartesi olmam gerekirdi ama olmadım. Cuma kan verdim negatif cumartesi kaset test verdim negatif ama ne gelen var ne giden nede belirti
Tbsra95 Hshdjdhdj canım kelin ilacı olsa kafasına sürer 13. Gündür gecikmişim papatya cayı tarçın iceceksin kahveden uzak dur biraz olursun inşallah
Yakut16 Ayshaaa_q 11inci gün yaptım canım aşırı silikti bı tek ben görüyordum erken gebelik testi 13 günde yaptım daha belirgindi Allah gönlüne göre versin canım
Ayshaaa_q Yakut16 Benim 14 şubata yumurtlamam başladi canım ama 4 gün pozitif gordum başka teste kalmamıştı başınıza böyle bişey geldi mi
serpil1baby Ayshaaa_q kesinlikle gecikme olmalı bende 3 gün sonra yaptım anında tık tık kıpkırmızı 2 çizgi olmuştu acele etmemek lazım streste yapmamak lazım diye düşünüyorum🤗🤗
Ayshaaa_q serpil1baby Benim 14 şubata yumurtlamam başladi canım ama 4 gün pozitif gordum başka teste kalmamıştı başınıza böyle bişey geldi mi