yagizegemom Aldığınız ya da önerdiğiniz modelleri atar mısınız kızçeler yarın bunları da halledicem bütün eksik bitmiş olacak🐣🥹
aogoya yagizegemom ben pregonun park yatağını aldım çok memnunum açıkçası Bebek arabasınılarakta cybex balios aldım ondan da aşırı memnunum
nurr0101 yagizegemom Park beşik için elele nin madre modelini önerebilirim. Çok kaliteli. Anne yanı olabilme özelliği ve sallanabilme özelliği de mevcut Bebek arabası için de joie tercih ettim
Daisy0000 yagizegemom Merhaba canım bugün aldım bebek arabasını mağazada indirime girmiş 4199a bulunca hemen satın aldik. Acayip hafif pratik ,kolay takılan ve kolay sürülen ,katlanınca minnacık kalan bir araba ,ben bayıldım
Pengu yagizegemom park yatak Kanz whit me 2 Bebek arabası chicco goody plus aldk Ama daha bebiş gelmediği için kullanamadk.
CansuCns Prego atlanta park yatak aldım.kurup baktık bir sıkıntısı yok. Araba kraft bliss aldım gelecek, hafif 10 kilo diye tercih ettim.
yagizegemom Daisy0000 ayy çok güzel bende böyle bişey istiyorum🥰 güle güle kullansın inşallah minnoş 😍
Busel yagizegemom Pierre Cardin Gaia park yatak aldım bebek arabası da Maclaren Atom gayet memnunum malzemeleri şahane
Pengu yagizegemom oark yatak çok kullanışlı görünüyor kurduk artık bekliyoruz az kaldı. Anne yanı oluyor . Ben anne yanı şeklinde kullanıcam. Chichoda indirime gircek tekrar bi bakarsnz pusetli modeli
Afraninannesii Bende eleleden aldim madde modeli henüz kurmadık ama yorumlar çok iyiydi hatta 28 şubata kadar sitesinde indirim var