Ayseygz Merhaba bayanlar pruloton iğne kullananlar var mı bende acayip şişlikler kaldı her yaptırdığım günden ayrı ayrı toplar masaj yapın dağılır dedi ama çok acıyor bilgisi olan varsa yazabilir mi
eylulmihrasmom Ayseygz soğuk kompres uygulayabilirsiniz o bölgeye yağlı bir iğne olduğu için normaldir çok geçmiş olsun dinlenin bol bol
Kudretfigenn Ayseygz geçmiş olsun o bölgeye soğuk kompres uygulayabilirsiniz yada kolonya, alkol gibi ürünü pamuğa koyup kompres de yapabilirsiniz
Moon_light Ayseygz 3. Ignemi oldum ama en sonkinde bendede top gibi oldu agri var kizardi normal diyorlar ama bence yapan kisi yanlis uyguladi cunku digerlerinde boyle olmamisti
Eva03 Haftadan beri kullanıyorum önce 5 günde 1 oluyordum artık 7 guňde 1.bir sağa yaptırıyorum bir sola hemşire kizlar dediki sakın titreterek dağıtma hemen yoksa morarir.olduktan birkaç saat sonra duş aliyorum.yada belden aşağısı yıkıyorum gecede uyumadan önce ovaliyorum dağılıyor kalmıyor zaten
Eva03 Ayseygz her iğne vuranin taktiği farklı.Bana iyi gelen sana iyi gelecek ya da tam tersi olacak diye birşey yok ama en azından deneyebilirsin belki fayda eder.