Kubraa1 Arkadaslar sekizden belli belimden kasiklarima dogru hafif sancilar olmaya baslamisti hala devam ediyor ara ara saymadim ama surekli dogum sancisi olabilirmi 39+1 deyiz
ozgeya Kubraa1 uzanınca ya da dinlenince geçiyor mu? Gerçek doğum sancısı ise uzanınca vs geçmez.git gide artar,şiddetlenir ve aralığı kısalır.benim ki de belimde başlayıp makatıma doğru inmişti,o zaman anlamıştım.
YagmurSahin Kubraa1 inşallah öyledir hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah ☺️ Benımde karnımda ufak sancılar var sanki küçük kramplar gibi bakalım bu gece umutluyum zaten şafak 1 🤗🤣
Demmo Kubraa1 dakika tur canım hafif ağrı bile olsa düzenli geliyor. Ilk 20 dk da regl ağrısı gibi hafif hafif başlamıştı umarım sende hayırlısıyla sorsun kucağına yavrunu. Bel ağrısı içinde bir hurafe var bilmiyorum bana da denk geldi sanırım erkek bebek te bel ağrısı çok olurms sancı sırasında 🤗🤔🙈
Kubraa1 ozgeya Devam ediyor yani uzandigim halde yine ara ara giriyor ama belimdeki agri surekli bu aksamdan belli gecmedi
Kubraa1 Kubraa1 YagmurSahin Eminde olamiyorum suan acaba beklemekten her aciyi dogumami yorutorum diye dusunuyorum😂😂 rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim hepimizin K
YagmurSahin Kubraa1 ben ne zaman kendimde farklı bi şey yakalasam kesin doğurucam diye diye günleri bitirdim 😂😂 amiiinnn inşallahh sağlıkla gelsınlerr
ozgeya Kubraa1 sancı sıklığını takip edin o zaman,kaç dakikada bir giriyor,5-10 dakika aralığına düşerse sancınız başlamıştır dikkat edin.
Zeynozeyyo Vala içinizi karartmak istemem ama dün gece hafif bugun de sabahtan beri aynı durumu yasıom ama tık yok kandırıyor lar sanırım bizi😁