Selin22 1anne2bebek__ yaaa çok mutlu oldum çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için umarım güzel pozlarda yakalamamıza izin verir küçük hanım 🥰
Merveftm Ebrarliva normade Aydın’da yasiyorum 1500 TL ama Denizli’de çok övülen bir doktor var ona gidicem 1000 tl
Nursaygi incitanesi__ Gördüm evet hatta çok güzel bir ultrason resmi var elimde bir eli yanağında bir eli çenesinde. Kendini gösterirse görürsünüz tabi bizimki biraz inatlaştı doktor zor olsada yakalabildi görüntüyü. 🥰
Aysecan0335 Daisy0000 merhba bende bugün ege üniv. Hastanesinde giricem , acaba memnun kaldınızmı genel olarak üniversite hastanesine yaptıran birine sormak istiyordum yorumunuza denk geldim, bebişi net gösterdiler mi ya da kaç dk sürdü mesela ?
Daisy0000 Aysecan0335 40dk sürdü canım.. Ben bebişi net göremedim ama onlar baya detaylı inceledi ,benim için de bu önemliydi açıkçası,sağlıklı olsun yeter ki…
Aysecan0335 Daisy0000 aynen ya yeterki her şeyi iyi olsun modundayım bende ama bazı yerlerde 5 10 dk sürdü hiç bi şeyi göremedim anlatmadılar iyi mi onu bile bilmiyorum falan denilince merakettim hayırlısıyla girip çıkayım bakalım benim nasıl geçicek :) çok teşekkür ederim❤️
Ebrarliva Merveftm oha dicem k.bakma🤣 bizim en iyi doktor 350 normal olan 250 nasil geciniorsunuz böyle bu pahalilikta ben 350 bile çok diorum
Merveftm Ebrarliva ay yok canım detayliyi dedim ben normal muayene ücretleri 350 TL oldu en düşüğü 300 tl
Sdda04 Ebrarliva kim yapıyor detaylı usg yi birde ayrı mı randevu aldınız yoksa doktorunuza mı bende park hastanesine gidiyordum cihanpolde geçiş yaptım oradaki doktor ben yapacağım dedi bilemedim
Ebrarliva Sdda04 yok canım sadece arwdim fiyat sordum ama doktor şuan yok dedi ne zman gelecegi belli değil dedi