Hilalrumturk Bu zamana kadar 2 doz olmam gerekiyormuş ama hemşirenin bugün aklına geldi bugün yaptılar sorun olur mu acaba
Elifsu01 Hilalrumturk geçen bende ilk doz oldum 21 haftadayım, ama başka bir kadın da geldi 27 haftalıkmış o da ilk doz oldu canım. Doktoruna sor yine de istersen.
Busel Hilalrumturk 36.haftaya kadar vuruluyor hiç bir sıkıntısı yok bende 30.haftadsyim yarın 2.doz için gidicem
Melekk_1 Hilalrumturk bn bgn 27 haftalık oldum doktorum yeni söyledi aşı olmam gerektiğini. Normal bence
Canankyaisk Ben 30 a yakındım yaptırdığımda, çünkü sağlık bakanlığı geçici olarak aşıyı durdurmuştu. Sorun olacağını zannetmiyorum 🌸
Burmur10 Busel bende 32. Haftadayım sağlık ocağı unuttuğundan sonrada aşı kalmadığından olamadım ama tedirginim fazlasıyla. Bebeğe zarar verirse diye
Yagmursnr @Burmur10 ben 1 doz vuruldum ama araştırmalarıma gore eskiden hastanelerin doğumhanelerij çok steril olmadığı için mutlaka vurulmasi gerektiğini biliyorum şuan hastanelerde öyle bir tehlike yok diye biliyorum ama siz yine de bir doktorunuza danışın.
Gamzeizmir35 Sağlık ocağı bana 30. Haftaya kadar yapılabiliyor demişti. Ben de 2. Dozu daha dün oldum. 30. Haftadayim
menessare miraninannesi_ benimde ilk bende yaptırmadım yurt dışında böyle bi sistem yokmuş araştırdım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ❤️
miraninannesi_ menessare açıkçası söyle diyim sana benim ilk 12 hafta 19 hafta arası kananam oldu kanama alanı olduğu için korktu pregestam kullandım iğne vuruldum 19dan sonra kanama düzelince tehlikeye atmak istemedi çünkü bazı kadınlarda iğneden kaynaklı düşük oluyormuş bana herşey düzelmişken yaptırmayalım zaten hastanede doğum olacak temiz yer mikrop kapmazsın ama doğumdan sonra ol dedi sonra olcam
Havva21 Doktorum ikinci aşını da olmalısın dedi 31 haftadayim dün eczaneden alıp vuruldum ama aşı zor buldum bilginiz olsun eczaneden alıp vurulabilirsiniz 😊