Merveanneoluyor GldnTlh0633 ooo maşallah çok az kalmış sağlıkla kucağınıza alın🤲🏻😍 biz de 22.haftaya girdik🤲🏻 Bence tüm doktorlar iyi Lokman hekimde, Elif terziyi de çok duymuştum ama çok yoğun olduğu için, ikbal hoca da doçent olduğu için onu tercih ettim
mervemymerve Huseminannesi biraz öyle ama bulundugumuz yerde tam teşekküllü tek hastahane dıgerlerı uzak baya bıde kış bebeği o yuzdn bırazcık razı gelıyoruz
Nur1616 Bursada özel hastanelerde doğum ve muayane ücretleri nasıl ben doruk yıldırıma gidiyorum memnun değilim başka tavsiyeniz varmı
GldnTlh0633 Merveanneoluyor o kadar çabuk geçti ki doğurcağıma inanamıyorum hala 😂 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, İkbal hoca da çok iyi bir doktor.
Aslanhamza mervemymerve mervemymerve aynı bölgede olanlara indirim var derken detaylı bahsedebilirmisiniz rica etsem
mervemymerve Aslanhamza dogum fıyatı bnm ılk sordgm gbı degl suan onu bastan belırtıgm normal 5bn tl sezeryan 6 bn tl dedıler gecen hafta muayene gttgmde. Aynı semtte bulunun kısılere %20 ındırım uyguluolar muayenede oyle. Normalde 140 tl muayene bn 112 tl verıorm bahcesehır de pturdgm ıcın