Skn23 Azeri bende hissedemiyorum canım. O daraltı bende de var . Eğer oturursam yürürsem benimd çok bel ağrım oluyor
1asel-duru Skn23 21 23 hafta arasında yapılıyor detaylı ultrason tetonoz bende bilmiyorum 25 haftada galiba sağlık ocaği biz ararız demişti
Skn23 papatyaseveranne galiba canım bide kızım var 3 yaşında onu kucaklayıp kaçmıştım ağır kaldırma stres korku hepsi sebep oldu sanırım
binnur64 Skn23 benim de tam aksine sabah idrara sıkışmış oluyorum uyandığımda karnım kocaman oluyo eşim her sabah göbüşün büyümüş diyo sonra lavobaya gidip gelince yok oluyo 😅
Bsragrkan Skn23 o bendede var 18+2 hamileyim bazen karnım tas gibi hamile göbeği olıyor bazen hiç böyle yumuşak normal kendi göbeğime dönüyorum çok korkuyorum vallaha
pelinden Skn23 16+3’ten merhaba 😊en son 12 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik, bu haftasonu tekrar randevumuz var bakalım napıyor ben de çok merak ediyorum.. bulantılarım hafifledi, ara ara bel ve kasık ağrım oluyor, bebişi henüz hissedemiyorum ben..
Skn23 pelinden cinsiyetini tam net öğrenirsin en doğru haftalar 16 ve sonrası oluyor 😁 bende martın ilk haftası gibi galan giderim heralde
Deniz123456789 Skn23 benim 2 tane kızım var onlar 22 haftadan sonra hissettim ama bu erkek 16 dan beri hissediyorum hareketli olucak sanırım ☺️
binnur64 1asel-duru bana 20 haftalıkken gel dediler tetanoz aşısı için diğeri ne zaman oluyo onu bilmiyorum ama😶
Hilalclk Arkadaşlar benimde de şuan sat tarihine göre 17+2 ama geçen gün ultrosanda 4 gün küçüktü hangisini dikkate alacağım
Bsragrkan Deniz123456789 nasıl hareket hissetme peki 18+2 bende daha öncelerinde böyle seyirmeee gibi hissetmiştim ama her gün değil, ay endişelendim vallahi 🫢
Deniz123456789 Bsragrkan belirli aralıklarla böyle pit pit kalp atışı gibi vuruyor ben diğer 2 çocuğumu 22 haftamdan sonra hissetmistim bunu daha erken