munevveryagcii Kızlar 17 haftalık hamileyim daha hiç bir şekil de çocuk da oynamaya olmuyor sizce normal mi oynamamasi
Slma_aygn munevveryagcii ilk hamileliğimde 18. Haftada hissetmiştim bunda daha erken 11 haftalık ama erkek bebekle kız bebek degisiyormus heralde yani erkek Bebek daha kuvvetli olduğundan tekmeleri 1-2 hafta önceden hissedilebiliyormus kıza göre
guzelanne01_ munevveryagcii 2 gebeliğim ama 12 yıl sonra kızımda 16 17 dede başlmıştı seğirme oğlumda bu hamileliğimde yani seğirme oluyordu sanki ama tam anlıyamadım açıkcası 20 haftamda net hissetmeye başladım canım 21 oldum hiç korkma Allahın izniyle bişey olmaz
Aysecan0335 Bende o haftalarda deliriyodum hissetsem artık diye 19 da net hissettim şimdi 22 olduk çok şükür her gün ciddi şekilde hissettiriyo kendini danam :)
guzelanne01_ Slma_aygn bu bebekle alakalı canım kızımı daha erken hissetim tekmeleri daha kuvvetliydi☺️kesinlikle anne karnında belli oluyor bence kızım 12 yaşında hala çok hareketli maşallah
minigim1669 Bende bugün itibariyle 19. Haftadayim hissetmiyorum 🥺 artık bir an önce hissetmek istiyorum 🥰