Lilyumfokimum Selamlar hanımlar tecrübelerinizi ve aldıklarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bir küvet eksiğimiz kaldı bin şükür. Ayaklılar gerçekten hayat kurtarıyormu yoksa gereksiz para farkı vermeyelimmi? Düzleri yerdemi masa gibi bişeyin üstündemi kullanıyoruz? Sevinirim yardımcı olursanız cahilim bebek bakım konusunda :(
Sila66 Lilyumfokimum katlanır aldım ben çok kışı memnun çevremde de memnun çok gördüm ondan dolayı tercih ettim ❤️
Daisy0000 Lilyumfokimum Katlanira bugün baktım kaliteli gelmedi,yumuşak yerlerden delinirse hiçbir ise yaramaz
Slma_aygn Lilyumfokimum katlanabilirlerin kalitesini bilmiyorum ama yer kaplaması açısından işi bitince kaldırmak için çok iyi bence ayaklilar çok kullanışlı olmaz ve çok yer kaplar normal küvet kullanıyorum ben kızıma gayet memnunum yer sıkıntı eğer katlanabilirlerde kaliteli bulabilirsen en iyisi bence
Tbayram Lilyumfokimum Biz katlanır aldık banyo eşyalarını yerden tasarruf etmek istedik. Biraz büyüdükten sonra belki kucağımda yıkarım diye çok pahalı olanlardan almak istemedim.
mylittlebabym Ben babyjem katlanır küvet aldım plastiği gayet kaliteli görünüyor. Evde küvet,kova vs gibi kalabalıkları görmeye tahammül edemeyen biri olduğum için bunu tercih ettim kullanmadığım zaman göz önünden kaldırabilmek için :)
Hilalttk16 Lilyumfokimum katlanır küvet tercih ettim yer sıkıntısından dolayı çevremdekilerde memnun kaldığını söylemişti