2prensesannesiiii Fdmk gaz vardır canım iniyor normalde benimde öyleydi ilk aylar şişkinlik oluyor sonra zaten iniyor 26 haftalığım yeni yeni çıkıyor karnım 🙏🏻
Fdmk 2prensesannesiiii gaz aslında sıkışma felan yaşamıyorum rahat çıkarıyorum ama anlamadım korkulacak birley yoktur değilmi
Serifegg Benim 7. Ay belli olmaya başlamıştı karnimda çatlak falan yok sanırım iç karnım çok geniş. Ama.kisiden kişiye değişiyor. Karnın çıktıysa bile keyfini çıkar. Son üç beş günüm benimde aynı bedenden ayrilicaz diye hüzün yok değil☺️
Zynp-1 26+3 deyim karnım belli olmaya başladı fakat dar penye giyince belli boş bişey giydiğim de ki hep öyle giyerim kimse hamile misin demez 😅😅
2prensesannesiiii Fdmk yoktur bence kuzum 🙏🏻 Benimde şişti karnım 2 aylıkken sanki 4 aylık gebe gibiydim sonra dümdüz oldu karnım şimdi yeni yeni çıkıyor o yüzden bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hsb34 Fdmk benim 5 aylık olmak üzere ev kiyafetleriyle belli oluyor ama dışarda bol giyince belli olmuyor
papatyaseveranne Fdmk çok normal canım her bünye bir değil. Benimde hamile olduğumu öğrendikten sonra yavaş yavaş karnım belirginleşti, hormonal sanırım biraz da. Şişkinlikte tabi. Ama sonra duruyor. Şuan 4 ay dolmak üzere ilk iki ayda şişdiği gibi ☺️