Tbayram Kelebekcim Ayda bir gidiyorduk doktora. Şuan iki haftada bir gidiyoruz. 34. Haftadayım iki hafta sonra kontrole gideceğim sonrası her hafta olacak.
defneemom Kelebekcim 6+2den 33e kadar 4 haftada bir gittim. 33de 36-37 gibi gel nstye aliriz kan verirsin dedi ondan sonrada haftada 1 gidicem.
Kelebekcim Tbayram en son 6 Şubatta gittim Doktora 14 +2 demişti daha gitmedim şuan için bir sıkıntı ağrım yok ne zaman gitsem acaba
Tbayram Kelebekcim 6 Mart’ta gidebilirsiniz bence ama tabi en doğrusunu doktorunuz bilir mümkünse arayıp sorun. Ama eğer bir riskiniz vs bir durum yoksa dediğim gibi ben ayda bir gidiyordum ilk başlarda.
Tbayram Kelebekcim Adet tarihinizi doğru girdiğinize emin misiniz benim de öyle olmuştu hatta detaylı ultrason sonrası haftası ile uymamıştı. Meğer adet tarihimi yanlış hatırlıyormuşum. Şuan normal gidiyor.
defneemom Kelebekcim canim 15. hafta daha hareket icin cok erken ki. 17de kipirti 20de net hissettim hatta duzene 27den sonra girdi🤷♀️
Kelebekcim Tbayram yok doğru girdim doktorum 5 5 ilerler ilk haftalar dedi ama uygulama 6 gün ilerliyor sanırım 2 Kasım adet tarihim
Tbayram Kelebekcim Evet uygulama salıdan salıya ilerliyor doktorumun söylediği de öyleydi. Mesela şuan 34+0