Aynenkanka 6emine8 kaçıncı haftadasınız? 17. Haftada benim de öylesine gittiğim bir dr baş çevresini 21 hafta ölçmüştü tarihi eser ultrason cihazıyla yüreğim ağzıma gelmişti sonra kendi doktorumuza gittik her şey normaldi. Demem o ki cihazlardan da bazen yanılma oluyor başka bi doktora da görünün bence
bendiyebiriii 6emine8 benim de sadece başı önde 1 hafta bilmiyorum ama sanırım ben sezeryan isteyeceğim zaten
6emine8 Aynenkanka evet mantıklı gelişim olarakta önde Masallah ama başka doktora da gitmek istiyorum dediğiniz gibi.
selinsmother Aynenkanka tarihi eser 😂😂 bi kere bende gittim tüplü televizyon gibiydi kilo bile ölçmüyordu
Mommy61 6emine8 erkek bebek olduğu için başı biraz haftasından büyük olur demişti doktorum bana bizimki de önde
6emine8 Elfelf0 evet bizim de 3 hafta önde ama doktor genetik dedi. Sadece tek sorun normal doğum zorlayabilir dedi peki siz normal Mİ yaptınız ?
6emine8 Mommy61 sizinki kac hsta onde acaba ? Evet erkekler öyleymiş. Bide eşimde iri Yapılı ona cekmis
Nurasya Bugün banada 2 hafta önde dedi kız bebek bizim 37 haftadayım ben başı büyük oyuzden denememiş galiba dedi haftaya tekrar gitçem dönmemiş olursa sezeryan dedi bu arada 3. Bebek diğer ikisi normal doğum olmuştu bugün sezeryan duyunca çok üzüldüm
Mommy61 Nurasya onla alakası yok bence onun ya benimkinin de başı büyük kanala bile girmiş 32. Haftada o koca kafasıyla 😁 ama endişe etme bazen doğum kasılmasıyla bile dönebiliyorlarmış
6emine8 Nurasya benimki 29. Haftadan beri bas aşağı normal doğum pozisyonunda bence de kafa yapısıyla alakası yok ☺️
Nurasya Mommy61 ne bileyim bugün baya üzüldüm sezeryan deyince haftaya kadar dönse bari bugüne kadar haftasıyla herşey uyumluydu ama bugün başı önde dedi artık ne bileyim hayırlısı sağlıklı olsunlarda neden dönmedi bu sefer bilmem pekte rahat yayılmış popo üstüne