onehappymoom Kızçeler sabahları uyandığımda kasığımda ve bacağımda aynı anda kasılma oluyor bazende bu kasılma yüzünden uykumdan uyanıyorum can yakıyor böyle bir durum yaşayan annişler varmı 🥰
Linasel onehappymoom kasıkta olmuyor da bacağımda aşırı oluyor sabah kalkınca yürüyemiyorum bile bende
queenmerve onehappymoom kaçıncı haftadasınız bende aynı şeyi yaşıyorum uzun yol geldim otobüsle ondan olmuş olabilir diyorum ama 3 gündür de geçmedi :(
bengilibeng onehappymoom kasılma olmasın diye doktorum günde bir tane maden suyu iç dedi. Aşırı işe yaradı. Kesinlikle tavsiye ederim. Hiç kramp ve bacak kasılmam kalmadı.
Linasel onehappymoom aynen vallahi sorma ya tam diz kapağımın altı arka bacak kasım oluyor seninde öyle mi
Zeynepx99 onehappymoom vallahi doğru bir gün bulantı bir gün kasılma bebişler resmen yeni vücut dili öğretiyor 🤣🤣
onehappymoom Zeynepx99 hergün daha farklı ne olabilir ki diye düşünüyorum bebiş sağolsun şaşırtmıyor daha farklı neler olacağını gösteriyor 😂
onehappymoom bengilibeng maden suyu öğlenleri içiyorum zaten geceleri de magnezyum ilacı kullanıyorum yinede oluyor niyeyse