denizyilmazz Hanımlar merhaba, ilk defa bu duyguyu yaşadığım için biraz tecrübesizim ve sizin fikirlerinizi bekliyorum. Bebeğime neler almalıyım sizce kaç aylık kıyafetlerden ve kaç adet? Yoksa bana kalırsa her şeyi alırım gibi geliyor 😅💖
poyrazin_annesi28 denizyilmazz 3 tane hastane çıkışı 3 tane de zıbın var yenidoğan için. Diğerlerini 1-3 0-3 aldım. 3 aylıktan başlamayın çuval gibi olur çocuğa
Bir_prens_annesiiiii denizyilmazz benimde ilk gebeliğim yenidoğan çok alma dediler bende 5 takım aldım abartmadım herşeyden yeteri kadar aldım
minigin_annesi11 Ben de tecrübesizim ama yenidoğan bir tane takım olsun o da hastane çıkışı onun dışında hep 3 aylık al kıyafetleri dediler yenidoğan için
Zeynepx99 İlk alırken 0-3 ay al herşeyden 5’er 8’er adet sonra 3-6 diye devam edebilirsin mesela yaza geliyorsa 0-3’ü yoğun tutabilirsin ama en mantıklısı kendine bir liste yapmak senin eksiklerinle beraber bebişinde bütün eksiklerini yazıp ona göre hareket et ben 30’cu haftama girdim listem yeni bitti 😊 çok rahat oluyor