Nazlicinar Merhaba kızlar 28 haftaligiz ve aşırı derecede mide yanmam var ölüyorum resmen ne yaptimsa gecmedi bir onerisi olan varmı uyku yok rahat yok otururken bile mahvediyor beni.
Aysrnur Nazlicinar ılıl süt iç iyi geliyo az da olsa ben oyle yapiyordum smdi 35+2 haftaligim allaha sukur migde yanmam yok ama cok sancim var adet sancisi gbi gelip gidiyo rabbim yardimcimiz olsun hepimizin insallah🦋
Nazlicinar derindoruk Yok canım zaten yemiyorum dikkat ediyorum ama bugün çok ağır oldu değişim zararlı birseyde yemedim bilmiyorum
Nazlicinar Aysrnur amin inşallah sütte içtim canım daha önce sutle geçiyordu ilaç kullanmıyordum bugün mahvetti beni.
Nazlicinar HuriyeTrkolu eczaneye gönderdim eşimi inşallah uygun bir ılaç bulur gebelikte kullanabileceğim.
HuriyeTrkolu Nazlicinar ben rabelis kullanıyorum doktorum verdi ne gaviscon ne rennie ne süt ne soda hiç biri işe yaramadı doktorum da mide koruyucu yazdı
Melegimibeklerkenn Sade maden suyunu da deneyin rahatlatıyo hem de kalsiyum ve mineral deposu yararli