SerkanSinemne Son bır ıkı haftadır vajınada felaket agrı ve sık idrara cıkıyorum bugun doktora gıttıgımde de dogum kanalına girmiş dendi sız böyle durumda nezaman dogruduunuz neler oldu 35haftalığım
Nagihanada SerkanSinemne benim 36da girdi 38de çıkmıştı 39da bidaha girmiş şu an 39+2yim bekliyoruz bakalım 😊
mucizemizibekliyoruzz SerkanSinemne bebek kanala girerken vajinada iğne batması ağrı baskı oldu mu acaba? Şuanda bende böyle oluyorda 35+5 haftalığım 😳
Nisanurr Canım sendeki ağrı çatı ağrısı bende çok yaşadım ama çok yorma kendini sakin çünkü bebiş kanala girmiş çok ayakta kalma 35 haftaliksin daha
SerkanSinemne Nisanurr aynen canım ama banada dıyorlar yürğyüş yap iyi gelir fazla beklemsz falan filan cok ayakta durmuyorum zatende yurumekte cok zorlanıyorum
SerkanSinemne Nagihanada bu iyi oldu inşallah bende erken dorumam ya 37den sonra istediği gğn gelsinde sımdıden cok erken
SerkanSinemne Nagihanada onu bılıyorum canımds acaba nezaman dogar dıye metak ettım etken gelmez inşallah cünkğ baya asagıda ımıs doktor heran geldbılır dedı
Nagihanada SerkanSinemne o zaman sen yinede dikkat et hareketlerine sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Hannah SerkanSinemne benim de 36. Haftada girdi bu akşam 40+1 olacağız ve hala doğuramadım 🤦🏽♀️ Bence çok da endişelenmeyin erken mi doğar diye o kadar yürüdüğüm halde hiç biley olmuyor
SerkanSinemne mucizemizibekliyoruzz hemde nasıl oluyor canım anlatamam acıdan dönemiyorum yüreyimıyorum