belinay41 Daha çok günüm var ama erken doğum riski vardı hemen hemen iki aydır kontrole de gitmiyorum az önce sümüksü bişiy geidi çok özür diliyerekden söylüyorum miktarını 1 tatlı kaşığı dolusu sümüksü bişiy geldi sizin nasıl ve ne kadar geldi söyler misiniz
meva_asil_moms belinay41 kaç haftalıksınız benim kızımda da sümüksü sarımsı çok az kanlı gelmişti sonra suyum geldi hemen tabi suyu gelmeyip nişanı gelenler de oluyor
ufbus010315 belinay41 canım benimde öyleydi bugün gittim tahlil aldı ve idrarımda akıntı ve iltihap çıktı dokrorum korkma dedi
merination Miktarı bahsettiğiniz kadar bir tatlı veya yemek kaşığı gibi. Ertesi gün suyum geldi ve doğumum oldu zaten
Kubrabsyg45 merination merhaba canım nişan geldiğinde açılman var mıydı peki hemen ertesi güne doğum yaptın
Esraci Benimde sümüksü akıntı geldi bir iki gün sonra kan geldi dün hala kan gelmeye devam ediyor ama sancı bekliyorum doğum için
merination Kubrabsyg45 Nisan geldikten sonra muayne oldum 1cm açıklık var dediler yatış kabul etmedim suni sancı verilecekti zaten gecesi suyum geldi ve sudan sonra sancım başladı ertesi gün doğum oldu
berna_2018 Nişan da olabilir ama eğer üşüttuyseniz o zamanda gelebiliyor. Ben son haftamdayım 2 aydır geliyo bendende uzun sümüksü katı bi jel
Kubrabsyg45 berna_2018 şuan kesildi gibi canım üşütme ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum 🌝 siz doktorunuza danıştınız mı bu durumu
merination Kubrabsyg45 tahmin edebiliyorum son günler beklemek cok yorucu Rabbim hayırlısı ile kavuştursun inşallah 🙂