hulyaakgn34- ikibaloglanannesi öncelikle canım ıslak mendil kullanıyorsan hemen bırak pişik iyileşene kadar her altını değiştirmende ılık suyla yıka ve iyice kurula pişikte ki en önemli konu bu ikincisi trosyd al eczanede satılıyor pişik ilacı bebekler için gayet güvenli her açmanda altını bu kremi sür 2 güne düzelir hiç bişey kalmaz ve bezini çok bekletme sık değiştir
arastiricianne ikibaloglanannesi rossmann da penaten die bir krem var başta teyzem almanyadan getiriyordu bize artık rossmannda var ben doğum yapmadan ilk ondan aldım hayatınızda kullancağınız en kaliteli pişik kremi diyebilirim aldıp kullanırsanız eğer temiz kuru yere çok ince bir tabaka olarak süremeniz gerekiyor bilginiz olsun
Shedaay ikibaloglanannesi sudocream canım, her bebeğe iyi gelir mi bilemiyorum ama kızım 15 aylık hiç pişik olmadı diyebilirim hafif kızarıklık olduğunda sürüyorum sadece sürekli sürmüyorum o kızarıklığıda hemen geçiriyor zaten
ikibaloglanannesi hulyaakgn34- bebek pamuğu kullanıyorum doğduğundan beri. Bezini de sık sık değiştiriyorum. Böyle olunca insan üzülüyor uyuyamıyor çocuk🤦🏻♀️ Teşekkür ederim alayım eczaneden inşallah iyi gelir🙏🏻
Bulutt61 Canim ben ilk cocuguma hep pamukla sildim ardindan zeytinyagiyla sildim hiic pisikle karsilasmadim suan hamilegim Allah nasip ederse bundada oyle yapicam ama ne olur ne olmaz diye mustelanin pisik kremini aldim
Bet1 ikibaloglanannesi yenidoğan için zeytinyağ surebilirsin ve pişik olmadan yapmalısın bu bakımları ben genelde kakasını yaptığı zamanlar zeytinyağ kullanırdım. Haftada bir de doktorumuzun yazdığı bı pişik kremi vardı hamazing diye onu kullandım. Hiç pişik olmadı bez kullandığımız dönemde