karanmom Bebesimi çok ufakken hissetmisim yaa bir buçuk haftalik daha betası 47,9 normal değil mi böyle olan var mii 🤍 yükselir inşallah kan vereceğim gene
Sevgi56 karanmom hayırlı olsun, iki güne bir iki katı artması yeterli, şimdiki betanın düşük olduğunu düşünme, son adet tarihine göremi hesapladın bir buçuk haftalık olduğunu sanmıyorum öyle olması 😁
yslnrsh karanmom merhaba 1,5 haftalık olduğunu kim söyledi ? eğer doktor söylediyse beta hakkında da bilgi vermesi gerekirdi
karanmom Dilsay Dilsay ne demek istiyorsun?? Bu aydan itibaren saymıyorum saysam 4 hafta oluyor ben yumurtalama günümden hesap ediyorum? Allah allahh
Pamuk karanmom çıkan sonuç normal ama 1,5 haftalık gebeligi hiç duymadım o haftada daha tuplerde dolleniyor
Esoo06 karanmom canım eski yorumlarini da biliyorum yanlış hatirlamiyorsam inan o kadar çok sevindim ki. Saglikla al kucağına 🥰 son adet tarihine göre hafta hesaplanır btcgh degil😇
Gumus25 karanmom son adet tarihinin ilk gününden hesaplamaniz lazım bir buçuk haftalık olmasi imkansız bence :)) düzenli artış oluyor mu diye kan verin 2 3 günde bir daha doktora gitseniz de görünmez çünkü 😊 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin 🤲
Anneadayisi karanmom hiç canını sıkma ben hamile olduğumu öğrendiğimde betam 6.68 di😊 artış önemli. İki günde bir iki katına çıkması gerekiyor 🤲🏻
Dilsay karanmom Ay sanki hakaret ettim hemen bi ne demek istiyorsun cümleleri 😂En fazla ne demek istemiş olabilirim???Bir buçuk haftalık gebelik yok demek istiyorum.Hamilelik de yumurtlama gününden itibaren hesaplanmaz.Kötü bir cümle kullanmadım.Hemen de pençeleri çıkarın zaten.Mantıklı yazın sizde o zaman
karanmom defneemom doktor bana dediki saymazsak adetten daha küçücük dedi o yüzden beta düşük olabilir kokrma dedi bende bilmiyorum doğal dimi yorumlar hep kötü kötü buraya bsiey yazsam mutlu olsam gam yemem
karanmom defneemom defneemom canım erken hissettim diyorum onu demek istiyorum demek bilmiyorum sordum ?
Elitopatra25 karanmom yükselir canım benim adetime bir gün vardı 72.14cikti senin adet gectimi adet geçince daha fazla yükseliyor genelde gün geçmeden verince düşük çıkıyor hcg