Seydo54 Mzg_15 foto hic eklemedim bilmiorum, ama istedigim rengine gore yapti mavi istemistim mavi yapti guzel geldi yanina bi tane de kahve koymuslar
Sirkelimon Mzg_15 ben çevremde iki tane isimli yaptırdım ama bebek için çok ağır oluyor şu trendyolda satılan basit isimsiz düz kumaşlar daha iyi oluyor
Tugce1506 Mzg_15 ben instagramdan daha önce arkadaşıma yaptırdım memnun kaldığım için kendimde aynı sayfadan yaptırmıştım bu görseldekinin aynısını yaptırdım 185 tl kargo dahil sadece kaşıyıcının rengini değiştirdim
Bircandeniz Mzg_15 yaa ben yaptırmadım kız kardeşim yaptırdı çokta güzel olmuş ama bir türlü fotoğraf yükleyemiyorum buraya
Bircandeniz Mzg_15  eğer yüklendiyse emzikliğim bu şekilde beğenirseni sayfa adını öğrenirim
pskseyma İnstagramda mintypinkydesign sayfasından bakabilirsiniz. Çok güzel emzik askıları var ben de oradan yaptırdım ama fotoğraf yükleyemiyorum şu an
sedabalcioglu_ Mzg_15 Ben yeğenlerime kendim yaptım. Bebeğimin cinsiyeti belli olunca onun içinde yapıcam. Örgü biliyorsanız ve beğenirseniz tarifini paylaşabilirim.
DnzTnr Mzg_15 şokta setler var orda yazılı bide videolu anlatım yapılıyor aslında çok kolay aşırı bı yeteneğe gerek yok video takip ederek çok kolay yapabilirsiniz
Tugce1506 nurefsanakbulut evet ben 2 sene önce arkadaşıma yaptırmıştım aynı sayfadan şimdi kendi bebeğime yaptırdım geldi bi sorun yaşamadım 2 günde kargoya verildi