haticenurrr arkadaslar gaziantepten sakaryaya gelicem 34+6 haftalıgım doktorum iyi hastane iyi doktor seç dedi riskli gebeliğim var doktor önerir misiniz lütfen🥺🙏🏻
haticenurrr ebrutrn çok tesekkür ederim bende adatıp ve medarı duydum medar daha mı iyi diyorsunuz, burak beyi tanıyorum sanırım hendek devletteydi sanki, kadın doktor daha içime siniyor dediginize bir bakayım cok teşekkürler🙏🏻
ebrutrn haticenurrr bende medar takipliyim o yüzden orasını tavsiye ederim aslihan hanımda iyi ama çok fazla hastası var her iki bayan doktora da bakabilirsiniz tercih sizin
haticenurrr ebrutrn ya o kadar burda her seyimi ayarlamıstım ki simdi cok zor olacak cok üzgünüm🥺🥺 dogum ücretleri muayene ücretleri nasıl peki? birde benim buradaki hastanemde oda süsleme ve fotograf cekimi dahildi ücrete orada öyle bir imkan var mı acaba?
ebrutrn haticenurrr sizin için çok üzgünüm ama hakkımızda böylesi daha hayırlıymış demekki öyle düşünün lütfen kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin 🤲 muayene ücreti 565 tl doğum ücreti de sezaryen 8 bin normal doğum 9 bin oda süslemesi dahil mi onu bilmiyorum ama fotoğraf çekimi içinde fiyatın