Seyma-95 beyzacmvrc benimde 15 haftalık ama öyle oluyor yürüyüp oturduğumda daha cok hissediyorum ama bebeğin herseyi normal dedi doktor
Yigitinannesi112 beyzacmvrc bendede oldu canım 27. Haftalarda başladı sanırsam şuan 37. Haftaya girecem 3 gün sonra inş hala agrıyor vajinam ve bacak aram böyle morarmışsa agrır ya öyle baya bir rahatsızlık veriyor çoğu kişide oluyor
9ay10gun beyzacmvrc bebek baskı yaptığı için oluyo demişti doktor büyüdükçe olması normal ilk gebeliktede yaşadım şimdide 29 30 haftada başladı yine
Hafize23 beyzacmvrc aynısı bendede vardı mantar enfeksiyonu varmış alttan muayenede çıktı ilaç verdi doktorum azaldı ağrım
beyzacmvrc Hafize23 mantar bende de var ve geçmiyor hiç muayene olmadım hiç Ama akıntım çok Geçen ay fitil vermişti briaz iyi geldi sonra yine oldu. Siz ne kullaniyosunuz
Htcsnmz03 beyzacmvrc 24 haftadayız benimde son iki haftadır bacak aramda ağrı baskı gibi bir durum var
Htcsnmz03 beyzacmvrc henüz kontrole gitmedim ama çevremde anne olan herkes çok normal dediği için bir nebze rahatım sizi etkilemek asla istemem siz muhakkak sorun 🙏