Merhabalar bu gün kontrolüm vardı 38+6 yım doktor haftaya cumaya kadar kendin dogurmazsan suni sancıyla ben başlatıcam haftaya cuma dedi nasıl gidiyorsunuz sabah mi tok karnına mi gitmek gerekiyor bu şekilde doguma gidince süreç nasıl işliyor

Kubra1905 Aç karnina gidiyorsunuz eksik kan ve testiniz varsa onlar alınıyor öncelik olarak. Sabah 9 da gittim öğlen 12 de suni serumum takıldı benim. İnşallah sizin için de hayırlısı olur😍

Benimde bugün kontrolüm vardı 38+4 doktor suyu azalmış risk almak istemiyorsan istersen yarın doğum yaptıralım dedi suni sancıyla istersen sancılarını da bekleyebiliriz ama suyu tam olarak biterse daha kötü olur dedi çok korkuyorum bende

Hulya2626 Ay bence hiç korkulacak bir sey değil gerçekten. Aci eşiğinize bagli bir kasılma maksimum zaten 20-30 sn sürüyor. Bence suniden değil acilmanin ilerlememesinden korkmali insan

Hulya2626 benim ilk doğumum da suniyle oldu suyum gelmişti sancım yoktu suniyle doğum yaptım acı esiginize bağlı benim gikim çıkmamıştı

Kubra1905 inşallah benim de öyle olur doktor normal doğum dedi 35+5 oldum. 2800 kilosu ahududu yaprağı çayı adaçayı ve papatya çayı iç dedi merdiven in çık dedi yürüyüş yap dedi bakalım kendisi mi gelecek yoksa suni ile mi olacak. Benim de il doğumum neyle karşılaşacağımı bilmediğim için korkuyorum.

2022bebeki inşallah canım benim de öyle olur ilk doğumum ister istemez tedirgin oluyorum neyle karşılaşacağımı bilmediğim için

Hulya2626 Ben de sizin gibiydim ama hep duam kolaylastir zorlastirma rabbim sağlıcakla kavuşalim demek oldu. İnşallah saglikla kavuşursunuz siz de🌺