littlemiracle_ Melekg bende bebe bisküvisi, keçiboynuzu özü, bebek salçası ve çorbalarından almıştım ama çorbaları çok kötü yaa nasıl güzellestirebilirim tadını bilmiyorum ne yapsam yemiyor bebegim keza bebe bisküvisi de öyleydi😕
Melekg littlemiracle_ valla ilk cocuk abartmışım diyorum çocuk 4 yaşına yaklaştı araştır araştır öyle yedirdim yemedi hala yemiyor değişik görsün tadına bile bakmıyor zorla baktırıyorum beğeniyor aslında acaba diyorum bebekken böyle tatsız yedirdim diye mi unutamıyor 2.ye hamileyim ne varsa vercem yediğimiz yemeklerden oğlumun kahvaltı kültürü hiç yok hep pankek krep yiyor peynir domates tadı bilmez tek başına hep krebin içinde öyle alıştı pişmanım 2.ye tek tek yedircem
littlemiracle_ Melekg az önce bende aynı şeyi düşündüm valla acaba ben ne yiyorsam onu mu versem dedim böyle olmayacak çünkü asla yemiyor öğüyor kusuyor bi tadına bakayım dedim çok kötü
Kbrakblut Melekg yine krep iyidir süt yumurta var içinde . Benim ki kuru ekmek yiyor kahvaltımız bu 😭
Melekg Görümcemin aynı yaş ikizleri var napsın hangi biriyle baş etsin ne varsa verdi özel bişey almadı allahım nazar olmasın biz gibi kahvaltı ediyorlar bana bana menemendir sucuklu yumurtasıdır sarımsaklı yoğurtlu patlıcan yiyorlar ya şok oluyor ben 1 lokma yedircem hamur işi diye göbeğim çatlıyor
littlemiracle_ Melekg masAllahh görümceniz en iyisini yapmış yoksa böyle çok seçici oluyor çocuklar bende aynı sizin gibiyim yediği gün evde benden mutlusu yok
Melekg littlemiracle_ kesinlikle ver normal yemek yesin ama bebe bisküvisi verme onda cok katkı maddesi var kendin yapabilirsin ben yapmıştım onu yemişti karışım yapma tek tek ver yumurtasını pekmezini peyniri ayrı ayrı yedir birleştirdim yemedi tadına baktım kusucaktm ben pişman oldum sen olma sonra ne yapsan yemiyor aç olsa yer dicekler asla aç kalıyor yemiyor