Merveilgaz Mustafayigitvebeytugannesi doktor erkek gibi dedi ama daha erken pek goremiyorum dedi. Cikintisi var dedi biraz
Mustafayigitvebeytugannesi Merveilgaz valla bana erkek gibi geldi ama burdakiler değil de doktor daha iyi bilir canım sanırım sen kız istiyosun Allah’ım gönlüne göre versin inşallah 🤲🌺🤗
devrm0606 Mustafayigitvebeytugannesi Bana da bakabilir misiniz acaba size sormamıştım hiç 13 hafta çekilmiş foto
Mustafayigitvebeytugannesi devrm0606 olsun daha önceden de sormuş olsanız bile tekrar tekrar bakarım hiç sorun değil 🌺 kız canım.🥰
Merveilgaz Mustafayigitvebeytugannesi benim icin fark etmez inshallah saglikli olsun ama bir kizim var erkek olursa her iki evlat tadini tatmis olurum☺️
Ozgeguney Mustafayigitvebeytugannesi Mustafayigitvebeytugannesi Benimkine de bir tahminde bulunur musunuz lütfen ❤️
Hayriye1234 Mustafayigitvebeytugannesi Siz de bi tahminde bulunabilir misiniz benim için :) Burda 11+2 idi. Yarın 12+4 olacağız inşallah doktor söyler
Mustafayigitvebeytugannesi Merveilgaz Anladım canım hakkinda hayırlısı olsun. Bende öyle isterdim ama benimde üçüncü oğluş geliyor 🤭😅
Serenay1 Merveilgaz merhaba bende fotoğraf atmak istiyorum ama yapamıyorum yardımcı olurmusunuz :))))