Sevimefealp esse0 bizimde martda ama gün vermedi daha doktor yarın kontrole gideceğiz 36+4 oluyorum bakalım ne zamana vericek
Dimplebubu esse0 ah ah bizimde dönmedi sıpa 37. Haftadayım , 38+1 de son kez bakıcam gün vericem dedi 🤣
esse0 Dimplebubu bizim doktor bugün itiraf etti ben ilk gördüğüm zaman bu çocuk dönmez dedim diye 😅🙈sağlam yerleşmiş yerine dedi
Baby235 Esmaky ya benim de 03.03.2023 idi ama o kadar bekleyemem diyor doktor sancılar var dıye. Cuma son kez bakacak. Beklese ne güzel olur
Firdevs96 esse0 aynı sıkıntı bende de var sanki bacağımız çiğ olduğunda ayağa kalktığımızda o değişik bi acı olur ya aynısı oluyor elimle baskı yapıyorum eğiliyorum doğrulamıyorum hatta kasıklarım ve dikiş yerinin o kısımlar yani
esse0 Firdevs96 ay evet ya sebebi ne ise anlayamadım herhalde rahim büyüdü kaslar zorlanıyor diye kendimce yorumladım
BabyMinor Ay bende 23.03.23 tarihi istiyorum ama doğumu 38 yeni girmiş oluyor alır mı bilmiyorum normal tahmini tarih verdi 31 mart diye
Dimplebubu esse0 bence benim doktorumda içinden öyle dedi çünkü normalci olmasına rağmen geçen hafta bile istersen ğlanlayalım dedi , bir umut bekleyeceğim dedim 😂
Esmaky esse0 benmde sancı cıkınca öne alındı iyide oldu aslnda cnku zor yürüyorm yürüyemıyorm hatta 😀 hayırlısı olsun hakkımızda allh herkezn evladını sag saglm kıcgna almayı nasip etsn
esse0 Eyll64 yaaa maşallah hepimiz için doğum kolaylıkla olur inşallah hem korku hem heyecan var benim ilk gebelik 🥰🙈