Bettuss_123 Sevvl diyorum ki her şey neden çifter çifter. Sonra dedim ki oyyyy ikizleeer 💜💜💜 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
mrvsrcn BenimKucukYazCicegim biz henüz çok yeniyiz 5+3 ama beşiğimiz bebek arabamız ana kucağımız mama sandalyemiz öyle büyük eşyalarımız hazır şimdiden. Sağolsun ablam kızlarını büyüttü bize verdi eşyaları bizde tekrar almayacağız. Oda yapmayacağız zaten evimiz küçük sadece küçük bir dolap ihtiyacımız şu an onu da ilerleyen zamanlarda insallah 🤲🏻☺️
nur34_ Sevvl maşallah saglikla al kucagina bnde bekliyorlrdi ikiz olmasini cunku genetik bizde sanirim cok ikiz var tekil gebelik benimki ama kimsenin beklemsyle olmuyor😁
bebislerhakkinda E bebekte fisherprice uyku arkadaşı oyuncağını aldim daha 9.haftadayim cok heyecanlandık napalim
Heyzilwq Nuray-6113 ben kendim ördüm ipi alıp 1 günde bitti hatta 2 veya 3 saat bile sürmez bitmesi 135 ye almıştım 5 adet ipi eğer el emeğim de olsun derseniz fikir olsun size 🌺
nurefsanakbulut Cikobella yok canım kıyafetlerini falan aldık yatağını işte ufak tefek şeylerini ama koku falan olmadı neden olsun ki :) ya bence imkanın varsa sende al fanım trendyoldan derecesini duş malzemelerini havlusunu yorganını falan kıyafette alabilirsin yavaş yavaş en azından zıbın falan:)
ogretmen_anne_08 Beşik, bebek arabası, kıyafetleri, battaniyeleri filan tamam sırada anne ihtiyaçları var, Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah herkes için 🤲 26 haftalık olduk